Bli partner av Kongsberg Agenda

Kongsberg Agenda er lagspill på elitenivå. Nå inviterer vi både nasjonale og lokale aktører med på laget, sånn at møteplassen kan bli enda større og bedre i år.  
  • Barn tskjorte hovedscenen

Teknologiarenaen skal ikke bare gjenta suksessen fra 2022, men skal også også vokse og utvikle seg. Våren 2022 var Kongsberg Agenda lite annet enn en sprek tanke, eller et luftig slott. Fire måneder etterpå var over 200 arrangementer gjennomført med stor suksess. Årsaken til dette var bred mobilisering både lokalt og hos sentrale aktører – en stor dugnad som ga resultat.

Ønsker støttespillere på flere plan

Når planleggingen av Kongsberg Agenda 2023 er godt i gang, er målet også å knytte til seg så mange relevante samarbeidspartnere som mulig.

– For at Kongsberg Agenda faktisk skal kunne bli en teknologifestival med nasjonal rekkevidde og solid, lokal forankring, vil vi legge til rette for at man kan bli en støttespiller på det nivået som passer den enkelte bedrift, organisasjon eller aktør. Dette er lagspill på elitenivå, sier Wivi-Ann Bamrud, prosjektleder for Kongsberg Agenda og daglig leder av Kongsberg Næringsforum.

Les mer om sponsorater og samarbeidsavtaler her..

Avhengig av lokale partnere

Selv om Kongsberg Agenda skulle vokse over de neste årene, ønsker vi alltid å ha våre lokale støttespillere i ryggen.

– De er årsaken til at Kongsberg Agenda ble til i utgangspunktet, og de skal kunne være med å påvirke utviklingen videre. Men de kommer i alle former og fasonger, fra butikken på hjørnet til internasjonale konsern. Derfor har vi ulike samarbeids- og sponsoravtaler, som ivaretar ulike behov og utgangspunkt, sier Bamrud.

I tillegg til samarbeidsnivåene, sølv, gull og platina, er det mulig å inngå lokal partnerskapsavtale. Dette er en sponsorpakke forbeholdt aktører med lokal tilknytning. Da bidrar sponsoren med 45 000 kroner til «fellesprosjektet» og får til gjengjeld synlighet, et antall programposter, hjelp til å sette opp disse og standplass ute i bybildet.

– Det viktigste er likevel at næringslivet bidrar og får eierskap til et arrangement som kommer byen og regionen til gode. Da har de all grunn til å være stolte, sier Bamrud.