Bokbad om to rørende livshistorier

Under Kongsberg Agenda kan du møte to forfattere som har skrevet ærlig om eget liv og oppvekst.
Bokbad om to rørende livshistorier

Det er bokhandelen Isaksen Norli og aktivitetskafeen til Kirkens Bymisjon som har gått sammen om å invitere forfatterne Martin Eia-Revheim og Kadafi Zaman til Kongsberg Agenda.

Martin er kjent for mange i Kongsberg som tidligere sjef for Kongsberg Jazzfestival, og kom nylig ut med boken «Å sette sammen bitene – min historie om vold, skam og reparasjon».

Kadafi er kjent for mange som reporter i TV2 og er aktuell med boken «Den norske drømmen – om bestefars punjab, nyhetsjakt i farlige omgivelser og kjærligheten til landet vårt».

Bokbadet vil foregå i kjent stil som en samtale mellom forfatteren og en intervjuer på podiet. Bokbadet med Martin Eia-Revheim finner sted onsdag 22. juni klokken 17.00. Kadafi Zaman kan du møte fredag 24. juni til samme tid.

Billetter kan kjøpes på forhånd hos Norli Isaksen, eller ved inngangen ved Kirkens Bymisjons lokaler i Stiksrudgata 1 (Nytorget) hvor bokbadene vil foregå.

- Vi håper at veldig mange kommer. Det er plass til opptil 100 tilskuere i lokalet og vi håper dette er noe som fenger og som veldig mange har lyst til å få med seg. Etter bokbadet blir det mulighet for bokkjøp og signering, forteller innehaver Lene Isaksen fra bokhandelen Norli.

- Det å få besøk av disse to til å holde foredrag er kjempeaktuelt for det arbeidet vi gjør i Kirkens bymisjon. Vi gleder oss til de kommer å høre mer om deres historier, forteller Annette Bryn som er avdelingsleder for aktivitetskafeen til Kirkens Bymisjon.

Skolesekk-aksjon og villmark

I tillegg til bokbad har de to aktørene satt i gang en skolesekk-aksjon. På fredag og lørdag er det mulig å levere inn skolesekker, som Kirkens Bymisjon vil gi videre til familier og barn som trenger den støtten de kan få. Som takk får man med seg en rabattkupong som gir 25 prosent avslag på ny sekk hos Norli Isaksen. Som et ekstra trekkplaster serveres pølser og sukkerspinn til de som donerer skolesekk disse dagene.

Torsdag 23. juni klokken 17 får Kirkens Bymisjon besøk av naturveilederen Bjørn Johansen som skal holde et foredrag om natur og villmark og rovdyr. Foredraget passer fint for både barn og voksne.

Billedtekst:

Annette Bryn fra Kirkens Bymisjon og Lene Isaksen fra bokhandelen Norli inviterer til bokbad med rørende historier under Kongsberg Agenda. Foto: Ove Ronny Haraldsen