Håper alle bedrifter ser nytten av Kongsberg Agenda

Kongsberg Agenda genererer trafikk til byen og skaper engasjement! Hotelldirektør på Quality Hotel Grand Kongsberg, Charlotte Odden ser på Kongsberg Agenda som en viktig arena, og hun ser fram til å tilrettelegge for de gode møtene under arrangementene i juni.
 • Charlotte grand 4
 • Ser nytten av å synliggjøre Kongsberg

  Ser nytten av å synliggjøre Kongsberg

  Quality Hotel Grand Kongsberg er den nyeste samarbeidspartneren til Kongsberg Agenda. Hotelldirektør Charlotte Odden ser på Kongsberg Agenda som en viktig arena, og hun ser fram til å tilrettelegge for de gode møtene under arrangementene i juni.

  Hva er grunnen til at dere har gått inn som en samarbeidspartner i Kongsberg Agenda?

  - Vi ønsker å være samarbeidspartner med Kongsberg Agenda fordi vi ser nytten av å synliggjøre Kongsberg, "plassere Kongsberg på kartet" som vi ofte sier. Dette genererer trafikk til byen og skaper engasjement. Jeg håper alle bedrifter ser nytten av Kongsberg Agenda og tenker kreativt på hvordan vi kan fronte byen vår sammen, på best mulig måte.


  - Hvorfor er det viktig med en teknologiarena som Kongsberg Agenda?

  - Kongsberg Agenda er en veldig viktig arena for Kongsberg, nettopp fordi vi er teknologibyen. Hvor passende er det ikke å ha en egen uke hvert år som er rettet mot nettopp dette, en uke fylt med ulike arrangementer og aktiviteter. Det skaper liv i byen, både for unge og voksne, og trekker både lokale og tilreisende til byen vår. Vi får muligheten til å vise frem Kongsberg og mye av hva byen vår kan tilby under disse dagene. Forhåpentligvis klarer vi å friste noen til å flytte og jobbe i Kongsberg, når man ser alt det spennende vi har.


  - På hvilken måte tenker dere å bruke arenaen?

  - Vårt hovedfokus er å være en møteplass som tilbyr god mat og drikke, og vi tilrettelegger for de gode møtene. Dette er også en fin mulighet for oss til å vise at våre lokaler kan benyttes i forskjellige sammenhenger, i fleksible fasiliteter.


  - Hva ser dere mest fram til når det gjelder årets Kongsberg Agenda?

  - Vi gleder oss til å fylle husene og gata med mennesker, være en arena for faglig påfyll og inspirasjon.