• tekna andreas wahl vitenshow

Nå kan du registrere arrangementer og stands

Kongsberg Agenda er teknologiarenaen som fyller byrommet i Kongsberg sentrum med hundrevis av selvstendige arrangementer, stands og aktiviteter. Ønsker din bedrift eller organisasjon å sette sitt navn på Agendaen? Da lønner det seg å være tidlig ute med å registrere arrangement eller søke om standplass.
 • Vær tidlig ute

  Vær tidlig ute

  Årets Kongsberg Agenda gir deg muligheten til å registrere dine arrangementer og aktiviteter rett på nett. Det er også åpnet for å søke om standplass. Jo tidligere du registrerer dine ønsker, desto større er sjansen for å få godkjent tid og sted som passer din egen agenda.

  For å registrere arrangementer trenger du bare å opprette en brukerprofil for din bedrift eller organisasjon. Deretter fyller du ut informasjon om ditt arrangement. Arrangementene går gjennom en godkjenningsprosess hos oss, før de blir publisert i programmet på nettsiden. Hver bruker kan registrere så mange arrangementer som ønskelig, og informasjonen kan endres fortløpende.

 • Usikker på hvordan beskrive ditt arrangement?

  Usikker på hvordan beskrive ditt arrangement?

  Vi har laget en veiledning for hvordan du kan beskrive arrangementet ditt på best mulig måte, og vi forklarer også grundig hva som menes med de forskjellige kriteriene.

  Ønsker du å ha en stand i byrommet for å vise fram teknologi eller andre samfunnsnyttige temaer, kan du nå også søke om standplass. Frist for å søke om standplass er 10. april.

  Alle arrangementer, stands og aktiviteter må samsvare med Kongsberg Agendas kriterier.

  Registrér ditt arrangement eller søk om stand i dag!