Sammen om grønn verdiskaping

Hvordan kan vi bygge nødvendige ferdigheter og kunnskap som kreves for å sikre en vellykket omstilling? Tilgang til testarenaer er derfor helt avgjørende for å bygge kompetanse og teste ut løsningene raskt. I denne sesjonen snakker vi om hvorfor kompetanse er avgjørende for å drive den grønne omstillingen videre, og hvordan vi utvider Norsk Katapult.
  • KI 11
  • Jul02
  • Banner Eventbrite skaper teknologi en bedre verden

Sammen om grønn verdiskaping

Arr: Kongsberg Innovasjon
Lokasjon: Privat Café og Bar / Bakgården
Teknologi Industri Verdiskaping
21/06 - Onsdag 12:00 - 13:30
Grønn omstilling er en nødvendighet for å redusere klimaendringene og sikre en bærekraftig fremtid for neste generasjon. Men veien mot en grønnere fremtid krever kompetanse og kunnskap som ikke alltid finnes i dagens arbeidsstyrke.
Hvordan kan vi bygge nødvendige ferdigheter og kunnskap som kreves for å sikre en vellykket omstilling? Tilgang til testarenaer er derfor helt avgjørende for å bygge kompetanse og teste ut løsningene raskt.
I denne sesjonen snakker vi om hvorfor kompetanse er avgjørende for å drive den grønne omstillingen videre, og hvordan vi utvider Norsk Katapult.

Velkommen til oss i bakgården på Privat Bar for å høre mer om hvordan Kongsberg Technology Cluster jobber med innovasjon som styrker kompetansen for fremtiden sammen med blant annet TechnipFMC, Kongsberg Defence & Aerospace, USN, SINTEF, SIVA, Nordic Batteries og Fagskolen i Viken.
#BatNet #Greenfield #Brownfield #digitalisering #katapultnode #fremtid #bærekraft #samarbeid #kompetanse