Serviceprisen 2022

Hvem blir årets Servicebedrift?? For niende året skal Serviceprisen deles ut i Kongsberg. Prisen går til en bedrift i Kongsberg som utmerker seg med god service. Vinneren kåres etter en nominasjonsrunde hvor det plukkes ut seks bedrifter som blir presentert i Laagendalsposten og som alle som vil kan stemme på.
Serviceprisen 2022
Arr: Laagendalsposten, Kongsberg Næringsforum og USN
Næringsliv
17:00 - 18:00
Dato: Fredag - 24. Juni
Sted: Hovedscenen
Ingen påmelding

For å kåre en vinner, trengs det nominerte – og i år er de nominerte:

  • Norli Isaksen
  • Jonas B
  • Charlotte klær
  • Clas Ohlson
  • Musikkteateret / teaterets venner
  • Asiabutikken i Klokkerbakken

– Pandemien satte et ufrivillig opphold for prisen i fjor, men i år skal den deles ut for niende gang, og denne gangen på hovedscenen under Kongsberg Agenda sier ansvarlig redaktør i Laagendalsposten, Jørn Steinmoen.

Fredag 24. juni kl 17:00 kan du møte opp i Chr Augustgate å se hvem som yter best service her i byen!

Serviceprisen er et samarbeid mellom Laagendalsposten, Kongsberg Næringsforum og Universitetet i Sørøst-Norge. Premien er en pengepremie på kr 10 000, annonsering i Laagendalsposten til en verdi av kr 100 000.- og kurs / seminar fra USN til en verdi av kr 70 000. -Men aller gjevest er kanskje diplomet som bedriften kan henge opp for smykke seg med tittelen Årets servicebedrift 2022

Rett før utdelingen av Serviceprisen er det en høyaktuelt paneldebatt om «Handel i endring» inne på Magazinet som starter kl 14:30. Få med deg den før du tar turen ut til hovedscenen og klapper for årets Servicebedrift!

Sted: Hovedscenen