Sustainability Sprint: studentkonkurranse

Kongsberg Gruppen, TechnipFMC, GKN Aerospace, Fagskolen i Viken, Data Respons, Kongsberg Ferrotech, Kongsberg Næringsforum, Kongsberg kommune og Universitetet i Sørøst-Norge inviterer til studentkonkurranse.
  • Studentkonkurranse logoer
  • Kongsberg Agenda studentkonkurranse linkpost

Sustainability Sprint: studentkonkurranse

Arr: Kongsberg Næringsforum
Lokasjon: Energimølla
Teknologi Bærekraft Studenter
22/06 - Torsdag 10:00 - 11:30
Teknologibyen Kongsberg trenger engasjerte og kloke hoder, som ønsker å bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger!

Konkurransen har som formål å løse en teknologisk utfordring. Løsning av oppgaven skal være et konsept eller protype av et produkt eller av en tjeneste, som bidrar til å oppfylle ett eller flere av FNs Bærekraftsmål. Løsningen kan være utvikling av ny eller videreutvikling av eksisterende teknologi/tjeneste. Løsningen skal være mulig å ta bruk/ realisere.

Oppgaven deles ut torsdag 22. juni kl. 10.00 og avsluttes kl. 16.00. De 5 beste lagene går videre til finale, der vinnerlaget stikker av med kroner 50.000

På kvelden invitere vi lagene til premieutdeling og feiring på Energimølla i Kongsberg. Her møter du bedriftene, nyter litt mat og godt drikke +++

Hvem kan delta:
  • Studenter som er i gang med høyere utdanning.
  • Hvert lag må bestå av 3 til 5 deltagere. Vi oppfordrer til tverrfaglige lag.

    Har du spørsmål, ta kontakt med Heidi Sandvold i Kongsberg Næringsforum, heidi.sandvold@knf.kongsberg.no