Tech Hub Ung og LAN-party

Gaming blir ikke mer sosialt enn når e-sportsenteret «King of the Hill» inviterer til LAN-party for inntil 100 deltakere under Kongsberg Agenda.
Tech Hub Ung og LAN-party
Arr: King of the Hill
Barn og Unge
11:00 - 15:00
Dato: Torsdag - 23. Juni
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg
Påmelding

3-dagers LAN-party

I kjelleren på Grand hotell vil gaminginteresserte møte likesinnede til et tre dagers LAN-party bestående av ulike aktiviteter som spillturneringer, foredrag og sosialisering. Målet er å etablere en arena hvor ungdom får muligheten til å samles for å utveksle erfaringer og spillkunnskap, konkurrere og ikke minst møte gamle og nye venner.

Deltakerne tar med seg sitt eget gamingutstyr og gjerne en sovepose hvis de ønsker å overnatte.
Et felles soverom vil være tilgjengelig for de som ønsker dette. Det er også fullt mulig å kun delta på dagtid, og man må heller ikke være med på alle tre dagene om man ikke ønsker det. Lokalisert i hjertet av sentrum vil deltakerne dessuten ha kort vei til både konserter, tivoli og andre aktiviteter som finner sted disse dagene.

  • Gaming esport kingofthehill 2
  • Gaming esport kingofthehill 3
  • Gaming esport kingofthehill 1
  • Gaming esport

Ble etablert i 2019

«King of the Hill» ble etablert i 2019 og drives av ildsjelene Fredrik Grøslie og Andreas Storaas-Barsnes, som begge er tidligere gamere og ønsket å etablere et nytt tilbud til unge spill-interesserte. En viktig del av arbeidet de gjør er å skape en trygg arena for ungdommer med fokus på psykisk helse, hvor blant annet fysisk aktivitet skaper forutsetningene for å ha det bra og bli en god gamer. Like viktig er fokuset på knytningen mellom teknologikompetansen som kreves av de som driver med e-sport og gaming, og fremtidens teknologiarbeidsplasser. Foredragene som vil finne sted under LAN-eventet vil derfor omhandle temaer som knytter industri, næringsliv og kompetanse sammen med gaming, e-sport og IKT-virkemidler. Hvor går karriereveien fra gaming-rommet og ut i arbeidslivet? Hvilken teknologi benytter bedriftene som kan være av interesse for de unge? Hvordan påvirker IKT-virkemidler i skolen barnas læring? Og er det bare gutter som gamer?

LAN-partyet vil bli en fast del av programmet på Kongsberg Agenda i årene som kommer, og planleggingen av neste års arrangement er allerede i gang. Målsettingen er å kunne arrangere et LAN med dobbelt så mange deltakere, og bruke denne arenaen til sette Kongsberg på kartet også innen e-sport.

Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg