Sted: Agenda Kompetanse (konsept) Arr: Fagskolen i Viken & KOG
  • onsdag 14:30 - 15:15
  • Rullestoltilpasset lokale
  • Rullestoltilpasset WC

I dette arrangementet vil vi dykke inn i hvordan kunstig intelligens (KI) er i ferd med å transformere industrien på et bredt spekter.


Vi vil utforske hvordan KI-teknologi bidrar til økt produktivitet og reduserte kostnader gjennom automatisering, forbedret driftseffektivitet, prediktivt vedlikehold og tilpassede løsninger. Deltakerne vil få innsikt i hvordan KI ikke bare effektiviserer eksisterende prosesser, men også muliggjør en mer fleksibel og tilpasningsdyktig tilnærming til industrielle utfordringer. Dette inkluderer å håndtere skiftende markedsbehov og navigere i komplekse forsyningskjeder.

Videre vil vi diskutere de etiske og arbeidsmessige implikasjonene av KI i industrien. Det er viktig å vurdere hvordan vi kan sikre en ansvarlig integrasjon av disse teknologiene i arbeidslivet, med fokus på både muligheter og utfordringer.

Panel debatten arrangeres av Fagskolen i Viken (FiV) i samarbeid med Kongsberg Gruppen (KOG).Bekreftede paneldeltakere;
Ingrid Schjølberg (dekan NTNU), Liv Dingsør (Administrerende direktør Digital Norway), Camilla Tepfers (fremtidsforsker inFuture), Amanda Dalstam (Director Engineering IT GKN Sweden)