For arrangører

Alle bedrifter, organisasjoner og aktører er velkomne til å lage programposter under Kongsberg Agenda. Om man vil være utforskende eller leken, utfordrende eller engasjerende – takhøyden er stor. Hvem vil man nå? Hva vil man si? Hvordan vil man si det? Kanskje passer programposten man ønsker seg også inn under en av Agenda-konseptene?

 • Slik lager du et arrangement

  Slik lager du et arrangement

  Det kan være mye å tenke på når du planlegger en aktivitet eller et arrangement. For å hjelpe deg å komme i gang har vi laget en veiledning.

  1. Det viktigste er å finne ut hva din bedrift ønsker å sette på agendaen
  2. Les gjennom våre kriterier, praktiske tips og om konseptene
  3. Opprett en bruker i vårt registreringssystem
  4. Book et arrangementssted direkte med konseptansvarlig, eller med en uavhengig scene
  5. Legg inn en foreløpig beskrivelse selv om ikke alle detaljer er avklart. På denne måten "sikrer" du deg en plass i programmet
  6. Fyll på med informasjon etter hvert som detaljene blir avklart
  7. Markedsfør ditt arrangement i egne kanaler og legg til Kongsberg Agenda som medarrangører i sosiale medier for enda bedre spredning og synlighet.

  Arrangementer, aktiviteter og stands skal samsvare med Kongsberg Agendas bærekrafts ambisjon​, og alle må godkjennes på forhånd gjennom vårt registreringssystem​.

 • Årets hovedretning - Tillit som driver og suksessfaktor i teknologisamfunnet

  Årets hovedretning - Tillit som driver og suksessfaktor i teknologisamfunnet

  I møte med store samfunnsutfordringer pågår det en intens teknologiutvikling verden rundt. Geopolitiske spenninger, globale utfordringer innen klima, miljø og energiskiftet samt økte sosiale og økonomiske ulikheter, roper på nye og bedre løsninger. Ny teknologi lanseres løpende som endrer hverdagen vår og arbeidslivet – av og til raskere enn vi evner å henge med. I denne omstillingen ligger store muligheter – og betydelig risiko. Dette krever politiske grep og at samfunn og næringsliv aktivt tar del i teknologiens påvirkning på oss alle. Hvor vi går herfra, er i stor grad et spørsmål om tillit.

  Mer om årets hovedretning

 • Konseptene

  Konseptene

  Kongsberg Agenda bruker begrepet "konsept" som grunnsteinen i organiseringen, tematiseringen, og visualiseringen av denne årlige begivenheten. Konseptene skaper en rik og strukturert festivalopplevelse for både arrangører og publikum.

  • TeXpo - teknologiutstilling
  • Parkscenen
  • Agenda Vekst
  • Politisk Agenda
  • Agenda Kompetanse
  • Agenda Ung
  • Agenda Bygg, Anlegg og Eiendom
  • Agenda Pod'n

  Les om konseptene

 • Stands

  Stands

  Under Kongsberg Agenda ønsker vi å fylle byrommene med utstillinger og stands. Plassering av ulike stands skjer i henhold til inndelte soner. Klikk på sonene under for kriterier, priser mm.

  Den som melder på en stand, er ansvarlig for at alle som skal betjene standen kjenner og følger kriteriene og retningslinjene som er satt for Kongsberg Agenda.

 • Leie arrangementssted

  Leie arrangementssted

  Hoteller, restauranter, barer, kafeer, kontorer og andre steder leier ut lokaler til arrangementer under Kongsberg Agenda.

  • Velg i listen over godkjente arrangementsteder for å bli synlig i programmet. Har du forslag til nye steder, send oss en epost
  • Alle kostnader for leie av arrangementssted, utstyr, foredragsholdere etc. dekkes av arrangøren selv og håndteres direkte med arrangementssted og evt. andre leverandører.
  • Ønsker du tilgang på en av våre konseptscener eller områder, må du ta direkte kontakt med oss
  • Tenk på våre retningslinjer for tilgjengelighet, miljøkrav og sikkerhet når du velger sted.
  • Vi anbefaler å lage en skriftlig avtale med arrangementsstedet der pris, tid, utstyr og andre vilkår er klart fastsatt.

  Oversikt over lokaler

 • Trenger du et sted å overnatte?

  Trenger du et sted å overnatte?

  Kongsberg har flere hoteller, vandrerhjem, leiligheter og hytteutleie. I tillegg finnes det private utleiemarkedet på Finn.no og Airbnb.

  Sjekk overnattingsmuligheter her

 • Trenger dere et sted å spise under Agenda?

  Trenger dere et sted å spise under Agenda?

  Mange har invitert gjester til sine programposter under Agenda, og flere ønsker å ta med seg "flokken sin" ut for et bedre måltid. Da skal du vite at i Kongsberg kan du velge mellom en rekke gode caféer og restauranter.

  Kongsbergs beste caféer og restauranter

Agenda app logo svart

Last ned program appen

Last ned program appen

Skaff deg oversikt over alt som skjer og lag din egen Agenda

Viktige datoer for arrangører!

📆 1. desember: Vi avslører innovative konsepter og kickstarter forventningene med en sniktitt på rammene som vil forme Kongsberg Agenda 2024. Det blir et glimt av kreative og dristige ideer for fire fantastiske dager i teknologiens tegn i juni.

🎉 15. januar: Spenningen øker! Følg med når vi gir dere hovedretningen for programmet for 2024. Det er nå visjonen blir tydeligere, og planene blir håndgripelige. Vær forberedt på å bli inspirert!

🚀 15. februar: Ventetiden er over! På denne dagen starter vi med lansering av Kongsberg Agenda sitt program for 2024. Vi vil også fortløpende markere arrangementer med "Agendas anbefalte" program ettersom arrangementer faller på plass. Dette er en begivenhet som markerer startskuddet for alle som vil fylle festivalen med innhold sammen med oss, og vi gleder oss til å dele det med deg.

🌐 15. februar: Men det er ikke alt! Samme dag åpner vi for arrangementregistreringer og standssøknader. Hvis du er like entusiastisk som oss for å være en del av teknologifestivalen vår, er dette sjansen for å sikre seg plass midt i smørøyet.

📆 1.mai: Ny versjon av Agenda appen er klar!

🎊 1. juni: Den store finalen! Etter måneder med hardt arbeid vil vi stolt presentere det endelige programmet for Kongsberg Agenda 2024.

📆 10.juni: Lansering av Agendas anbefalte program

Norges viktigste teknologifestival, 19.-22.juni 2024

Merk deg disse datoene i kalenderen din, og gjør deg klar for å være en del av teknologifesten Kongsberg Agenda 2024. Ditt nærvær er ikke bare ønsket; det er avgjørende når vi skal forme fremtidens teknologilandskap sammen! 🚀💡

Hvor er alle scener og lokasjoner?

Om Kongsberg

Her kan du orientere deg om hva Kongsberg har å by på

Følg med på sosiale medier