Det beste med Agenda er livet i byen - Derfor er Kongsberg Agenda en helt perfekt møteplass
 • Skikkelig festivalstemning

  Skikkelig festivalstemning

  Njål Frilseth, Senior Communication and Public Affairs Manager, gleder seg over å se alt livet i gatene allerede første agenda-dag.

  - Det beste med Kongsberg Agenda er jo nettopp det livet som skapes – alle mennesker som møtes og den spennende teknologien som presenteres. Folk er i godt humør og man får møte både kollegaer og samarbeidspartnere i en annen setting enn til daglig, skryter Frilseth.

 • En maritim ekspert

  En maritim ekspert

  Kongsberg Gruppen har en rekke arrangementer på årets Agenda, og mye handler om hav og havrommet.

  - Vi er en maritim ekspert, og de utfordringene som verden står overfor, spesielt knyttet til havrommet, mener vi at Kongsberg Gruppen kan være med å løse.

  Frilseth forteller at de gjerne skulle ha vist fram mer fra den maritime delen under Kongsberg Agenda, men at dette er store installasjoner som det rett og slett ikke er mulig å ta med på stand. Derfor viser de fram ulike modeller, i tillegg til stuntet de lagde på sosiale medier, der et Kongsberg Maritime-fartøy offshore-fartøy ble plassert midt i Lågen ved hjelp av AR-teknologi.

 • - Hvorfor er Kongsberg Agenda viktig for Kongsberg Gruppen?

  - Hvorfor er Kongsberg Agenda viktig for Kongsberg Gruppen?

  - Vi er et selskap med lange tradisjoner og står sterkt her i Kongsberg. Men det er nok mange utenfor byen som ikke har så dyp kunnskap om Kongsberg Gruppen, eller helt vet hva vi driver med. Kongsberg Agenda er viktig for oss for å øke kunnskapen i befolkningen om oss. Vi er utrolig stolte av jobben vi gjør i Kongsberg Gruppen, og det er fint å kunne vise fram det vi jobber med. Ikke minst er det viktig for oss å kunne møte potensielle arbeidstagere. Derfor er Kongsberg Agenda en helt perfekt møteplass!