Fullt trøkk på BAE-scenen

Aldri før har programmet på BAE-scenen vært så variert og mangfoldig som det er i år. Interessen blant ulike aktører har vært stor, og det jobbes nå med både interessante foredrag, scenesamtaler, diskusjoner og mingling.

Det er fullpakket program onsdag, torsdag og fredag, og det er flere aktører fra bransjen som samarbeider om programmet.

Onsdagen blir en dag med søkelys på anlegg og samfunnsteknikk, hvor bransjeorganisasjonen MEF (Maskinentreprenørenes Forbund), rådgiverselskapet Norconsult og andre aktører vil snakke om regelverk, bærekraft og teknologi, forteller leder Knut Skarpmoen i Norconsult Kongsberg og omegn. Skarpmoen er en del av programmeringsgruppen.

Torsdag blir fokuset rettet mot energisituasjonen, hvor bransjeorganisasjonen Nelfo (NHO) og noen spennende teknologibedrifter vil presentere muligheter og utfordringer.

Fredagen vil det, i tillegg til et fullpakket faglig program, være utstilling av verktøy, utstyr og maskiner i bakgården. Dagen, som er dedikert til fagarbeideren, avsluttes med en stor bransjefest.

- Man skal være stolt av å jobbe i felten! Gjennom interessante innlegg fra scenen, ønsker vi å heve kunnskapen rundt teknologier som påvirker arbeidshverdagen, snakke om hvorfor, knuse myter, demonstrere teknologi, og skape engasjement, forteller Skarpmoen.

Blant aktørene som skal på scenen denne dagen er BDO, POB, Volmax, Volvo Norge, Kongsberg Entreprenør, Isachsen Anlegg, IMARA og Norconsult.

- Vi ønsker å stimulere til bedre samarbeid, dele lærdom fra utførte prosjekter - rett og slett bygge tillit mellom partene og skape tillit til teknologi. Hjertelig velkommen til BAE-scenen under Kongsberg Agenda, avslutter Skarpmoen.

Se alle arrangementene på BYGG, ANLEGG og EIENDOM scenen