• GKN Inngår samarbeid med Karsten Warholm under Kongsberg Agenda
 • GKN Inngår samarbeid med Karsten Warholm under Kongsberg Agenda
 • Skal bli mer synlig

  Skal bli mer synlig

  Avtalen ble inngått fredag, og både Warholm selv og hans trener Leif Olav Alnes tok turen til Kongsberg Agenda.

  - Vi er selvsagt veldig glade for å inngå denne avtalen med Karsten Warholm. I samspillet skal Warholm være ambassadør for selskapets bærekraftstrategi, og skal bidra til å sette bærekraft og innovasjon på dagsorden for GKN Aerospace Norway AS og flyindustrien. Dette gjelder ikke minst rundt GKNs videre utvikling som fokuserer på 3D-printing av bærekraftige flydeler, sier Cathrine Kvitnes, Head of Communication GKN Aerospace Norway AS,

  GKN Aerospace har vært med som partner under Kongsberg Agenda helt fra starten av. Kvitnes sier at Kongsberg Agenda er viktig for å gi økt synlighet til selskapet.

  - Vi er en av hjørnesteinsbedriftene her i Kongsberg, men det er nok mange som fremdeles ikke vet så mye om oss. VI har holdt en ganske lav profil gjennom mange år, men det er vi i ferd med å endre på, sier Kvitnes.

  Ekstern synlighet er viktig for GKN, og Kongsberg Agenda en flott møteplass å vise seg fram på, og for å skape nettverk på tvers av bedrifter.

  - Vi ser helt klart en effekt av å være en del av Kongsberg Agenda, og vi er en stolt partner. I år har vi invitert flere av våre egne eksperter på de ulike temaene som er på agendaen, som bidrar inn på flere arrangementer. Blant annet hadde vi vår egen, Jon Ecköf, med doktorgrad i kunstig intelligens, på hovedscenen onsdag for å forklare hva kunstig intelligens egentlig er og hvordan det påvirker oss. Det er også veldig gøy å se så mye liv i gatene disse dagene, og jeg håper og tror at Kongsberg Agenda vil gi Kongsberg mer oppmerksomhet generelt, og ikke bare gjennom disse dagene.

 • Bærekraft i verdensklasse

  Bærekraft i verdensklasse

  GKN Aerospace er et globalt selskap innen luftfartsindustrien med over 16.000 ansatte og har produksjon i mange land rundt omkring i verden. GKNs produkter innen flystrukturer, motorer og drivstoffsystemer er til stede i 99,8 prosent av 100.000 daglige flyvninger. Hver dag jobber selskapets ansatte med å få fly til å fly lengre, raskere og grønnere - samt levere produkter i verdensklasse, med ekstreme krav til presisjon og nøyaktighet.

  GKN har også en stor stand i TeXpo-gata, hvor de blant annet viser fram eksempler på deres komponenter som de produserer til flymotorer.

  - Hvilket tema er dere særlig opptatt av?

  - Bærekraft i verdensklasse er noe vi jobber med hele tiden. Og det er ikke bare noe vi snakker om – det er noe vi gjør! Vi har ansatte som kontinuerlig jobber for å bidra til bærekraftige løsninger for fremtiden.

  - Karsten Warholm speiler mange av de samme verdiene som oss. Med hans engasjement og dedikasjon, og hvordan dette resulterer i hans prestasjoner i verdensklassen, så er han en perfekt match sett opp mot våre ambisjoner om kontinuerlig forbedring og innovasjon, bærekraft og kvalitet - både med tanke på kvalitet i alt han gjør og bærekraftperspektivet, og jeg er sikker på at vi kommer til å få et godt samarbeid med han, legger Kvitnes til.