Hvem synes du fortjener Norges gjeveste teknologipris?
 • Dette er kriteriene Foto: Øyvind Gravås, Woldcam AS

  Dette er kriteriene

  Kandidater som nomineres til prisen, skal representere en god ingeniørmessig løsning, et prosjekt eller et gjennombrudd på et teknologisk eller samfunnsmessig problem. Teknologien eller løsningen må være utviklet hovedsakelig i Norge og dokumentert med minimum et demoanlegg/prototyp eller gjennomført leveranse.

  Her kan du nominere din kandidat

 • Fristen for å komme med forslag er 15. april

  Fristen for å komme med forslag er 15. april

  Når dagen for prisutdelingen kommer står vi igjen med seks finalister som vil presentere sine løsninger foran juryen og publikum på Kongsberg. Finalistene vil bli presentert i Teknisk Ukeblad to-tre uker i forveien. Høydepunktet, når den endelige vinneren presenteres på Parkscenen, er kl. 15.30 torsdag 20. juni.

  I fjor gikk prisen til Kongsberg Defence & Aerospace for NASAMS, og den ble overrakt til de glade vinnerne av næringsminister Jan Christian Vestre.

  – Det er ingen tapere i denne konkurransen, bare vinnere. De fem som ikke får trofeet får en unik mulighet til å presentere seg og sine løsninger for et stort publikum, sier Jan M. Moberg, administrerende direktør og sjefredaktør i TU Media.

  Her kan du nominere din kandidat