Lenovo: - Vi er så mye mer enn en pc-leverandør
 • Verdens bredeste teknologiportefølje

  Verdens bredeste teknologiportefølje

  - Vi vil vise at vi er mye mer enn en pc-leverandør, sier Hjertø og viser fram både mobiltelefoner, nettbrett, arbeidsstasjoner og til og med hyllesystemer til butikk. De har også andre produkter, som er vanskeligere å vise fram fysisk – som datasentre og datalagringsløsninger.

  Det var under fjorårets Kongsberg Agenda at beslutningen om å bli partner ble tatt. Det vil si:

  - Vi ble invitert med hit for å se hva dette var, og vi tok turen til Kongsberg. Også da var det et helt fantastisk vær, og det tok ikke lang tid før vi bestemte oss for å bli med året etter. Vi ble virkelig imponert over det dere har fått til her, sier Hjertø.

  Synlighet er hovedårsaken til at Lenovo har blitt med på laget. De ønsker å treffe kunder, knytte kontakter og møte andre teknologiselskaper. Og ikke minst vist fram alt det Lenovo har å by på.

 • Blir med fremover

  Blir med fremover

  - Vi er et teknologiselskap som leverer teknologi fra mobil til sky-løsninger. Derfor passer det perfekt for oss å være her. Og vi opplever at alle som kommer til oss, er genuint opptatt av teknologi. Det fører til at vi har mange spennende diskusjoner, om alt mulig som omhandler teknologi.

  Framover håper Lenovo at Kongsberg Agenda blir enda mer kjent i Norge, slik at det blir enda mer lønnsomt for selskaper som Lenovo å være en del av Agenda.

  Lenovo er et internasjonalt selskap med 78.000 ansatte verden over. I Norge er det 55 ansatte.

  - Vi er veldig fornøyde med Agenda så langt. Kongsberg er en viktig teknologiby og vi har stor tro på Kongsberg Agenda framover.»