Nær dobbelt så mange kan oppleve gratiskonsertene
 • Vesentlige oppgraderinger

  Vesentlige oppgraderinger

  Vi lanserer en spektakulær oppgradering med ny sceneplassering, utvidede serveringsområder og en unik sjanse til å oppleve teknologsfestivalens puls fra Pi/Grand og Fellesbrukskrysset til Privat Bar. Nå inviteres publikum og hele byens befolkning til å bli en del av fire festivaldager som setter Kongsberg på kartet som en hub for teknologi og innovasjon!

  Vesentlige oppgraderinger skal gi besøkende en enda mer minneverdig og engasjerende opplevelse. Festivalen, som finner sted i uke 25, lover å bli et høydepunkt i Kongsbergs jubileumsår.

  Parkscenen, altså den nye hovedscenen, vil i år være plassert i hjertet av Agendaparken, ellers i året kjent som Magasinparken. Dette området vil bli transformert til et pulserende sentrum for festivalens høydepunkter, som inkluderer en rekke spennende foredrag, debatter og ikke minst god underholdning. Når solen går ned, vil Parkscenen omdannes til et livlig område hvor publikum kan nyte gratis konserter, treffe gamle venner og få nye bekjentskaper.

  En vesentlig del av de viktige endringene i år er å erstatte fjorårets "vegg" mot Tinius Olsens gate og Fellesbrukskrysset med lave gjerder rundt hovedområdet. Denne endringen sikrer at de som befinner seg i omkringliggende områder som Fellesbrukskrysset, Pi/Grand Hotell og Privat Bar, også kan få med seg det som skjer på scenen.

 • Flere telt og nye scener

  Flere telt og nye scener

  I tillegg til den nye Parkscenen, har vi også gjort vesentlige oppgraderinger av andre scenener - Politisk Agenda og Agenda Kompetanse - med store telt utstyrt med scener og storskjermer. Her blir det også servering av et variert utvalg av mat og drikke. Disse arenaene vil i tillegg til å ha høyaktuelle debatter og samtaler på dagtid, være stedet for sosiale tilstelninger på kveldstid.

  Nytt i år er også at vi jobber for å få plassert et mobil podcaststudio i Fellesbrukskrysset utenfor Agendaparken. - Her kan både redaksjonelt styrte medier, næringsliv og organisasjoner ta plass, sier Linn K. Djønne som vil ha ansvaret for denne delen av festivalen. - Vi vet allerede nå at TU Media ønsker å sende flere episoder fra Kongsberg, og vi håper at flere vil bruke anledningen til å lage spennende podcaster fra Teknologibyen disse dagene.

  Vi er overbevist om at disse forbedringene vil gjøre opplevelsen for våre besøkende enda bedre enn tidligere, og samtidig fremheve Kongsbergs posisjon som en ledende by innen teknologi og innovasjon. Vi ser frem til å ønske både nye og tilbakevendende gjester velkommen til noen uforglemmelige dager fylt med læring, diskusjon og underholdning.