NITO signerer partneravtale for 3 år!
  • Møter målgruppen sin på Agenda

    Møter målgruppen sin på Agenda

    NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. NITO ble stiftet 1. mars 1936 og er en partipolitisk uavhengig, frittstående fagorganisasjon.

    Dette gjør dem til en soleklar spiller i teknologiens fremtid. Ved å ta del i Kongsberg Agenda, får de snakket medlemmenes sak, de bidrar med viktige perspektiver, besitter vanvittig mye kunnskap som vi andre får dra nytte av og de får naturligvis også drevet viktig (og riktig) merkevare – og nettverksbygging!

    Marie Lovise Ulvestad Bastesen er styremedlem i NITO Buskerud og vil være ansvarlig for satsingen inn mot Kongsberg Agenda.

    NITO har allerede deltatt aktivt på Kongsberg Agenda siden første året i 2022, men var også partner i 2023 og 2024.


  • Langsiktig partner

    Langsiktig partner

    - Det er vanvittig gøy å vite at vi har NITO på laget ikke bare i 2025, men faktisk de 3 neste årene! Med andre ord er de historiens første 3-års signering for Norges viktigste teknologifestival, sier partneransvarlig Tale Steiner.

    Vi i Kongsberg Agenda opplever NITO som en svært fremoverlent, oppdatert og imøtekommende Partner som det er lett å slå på tråden til. Det er ikke overraskende at de allerede dag 3 under Agenda 2024, banket i bordet og sa: VI ER MED VIDERE.

    Tusen takk NITO, for at dere velger å ta del i vårt Tech-nettverk fremover. Vi gleder oss!

    Ny strategi for nye muligheter

    I år har Kongsberg Agenda valgt å legge mye arbeid i å bygge et solid fundament for festivalens fremtid. Med en splitter ny partnerstrategi, en helårs stilling til partneroppfølging og nye, godt gjennomarbeidede partnerpakker, er vi godt rustet for tiden fremover.