Reiser til Texas med partnere for å lære av de beste
 • Reiser med IKT Norge og norsk næringsliv

  Reiser med IKT Norge og norsk næringsliv

  Sammen med IKT Norge og reisefølge fra henholdsvis Kongsberg Agenda, Kongsberg Gruppen, Kongsberg Kommune, Teknisk Ukeblad og flere andre norske bedrifter, skal Kongsberg Agenda selge inn Kongsberg og teknologifestivalen til potensielle samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt.

  Agenda vil sammen med Kongsberg Gruppen og kommunen bidra inn i IKT Norges arrangementer i Austin som samler norsk næringsliv og internasjonale samarbeidspartnere. Vi skal selge inn norsk industri, Norge og Kongsberg, samt få opp folks øyne for Kongsberg Agenda. Det blir panelsamtaler og presentasjoner.

 • Tar med hovedtematikken "Tillit og teknologi" til SXSW

  Tar med hovedtematikken "Tillit og teknologi" til SXSW

  Årets hovedretning for Agenda er tillit og teknologi. For å trekke en direkte rød tråde hele veien hjem til Norge, har arrangørduoen IKT Norge og Agenda derfor invitert til en spennende panelsamtale med aktører som står i en helt annen hverdag enn vi kjenner til. Her skal Njål Frilseth fra Kongsberg Gruppen få reflektere sammen med representanter fra flere internasjonale og anerkjente aktører.

 • Agenda vil lære av de beste

  Agenda vil lære av de beste

  SXSW er en stor festival som ble startet i 1986 i Austin Texas, og inkluderer teknologi, film, musikk, utdanning og kultur. Festivalen samler de beste i verden innenfor sine fagfelt. Identiteten til denne festivalen har var en stor inspirasjon allerede for Kongsberg Agenda, men når for vi muligheten til å oppleve dette på nært hold. Som Kongsbergindustrien har gjort i alle år, reist ut i verden og lært av de beste, sånn gjør nå Agenda også

  Målet for dagene i Austin er å få med seg flest mulig arrangementer, snakke med flest mulig om Kongsberg Agenda og skaffe kontakter blant arrangører i SXSW.

  Les mer om SXSW

 • Målsetning om samarbeid med SXSW

  Målsetning om samarbeid med SXSW

  Kongsberg Agenda har en målsetning om et internasjonalt fotfeste og da vil et samarbeid med SXSW på flere områder være interessant. Utveksling av ressurser, samarbeid og ny kunnskap om arenautvikling, organisering, innhold, temaer, partnerarbeid og "tech"-kjendiser.

Følg med oss til Texas i våre kanaler!