–	Som partner får vi mulighet til å påvirke agendaen på Agendaen
 • Stand og program

  Stand og program

  - Vi håper å løfte temaer som er viktige for oss. Det handler blant annet om energisikkerhet og omstilling til fornybar energi. Et annet tema som er viktig er at Kongsberg og Norge fortsetter å bygge industriarbeidsplasser, sier Trine Larsen- Site Manager TechnipFMC. Hun legger til at de som et globalt selskap med over 22.000 ansatte er stolte over å ha produksjon i Kongsberg.

  - For å klare å være konkurransedyktig i et globalt marked er vi helt avhengig av å fortsette å være ledende innen teknologi og digitalisering. Vi er et høykost land og vi klarer å ha virksomhet i Kongsberg fordi vi er i forsetet på akkurat dette, sier Larsen og legger til at de igjen i år ønsker at de ansatte besøker årets Kongsberg Agenda.

  - Denne arenaen er en unik mulighet for alle ansatte til å løfte hodet og heve blikket, til å hente inspirasjon og bli motivert, men også bli utfordret. Dette trenger vi for å jobbe videre med utvikling, sier Larsen.

  TechnipFMC kommer til å ha stand under årets arrangement, samtidig som de kommer til å være medarrangør på flere programposter.

  - Som partner får vi mulighet til å være med og påvirke agendaen på Agendaen, sier Larsen og fremhever viktigheten av arrangementet blant annet fordi flere beslutningstakere samles.

  - Dette er en arena hvor lokale, regionale og nasjonale politikere samles. Det er viktig å få til en dialog på tvers av det politiske miljøet og med viktige premissleverandører for å kunne lykkes i fremtidens marked. Det er viktig for oss, for Kongsberg og for Norge. Vi skal bevare omstillingsevnen i Norge samtidig som vi skal fortsette å bygge industriarbeidsplasser, sier Larsen.

 • Samarbeid og mangfold

  Samarbeid og mangfold

  Larsen gleder seg til årets Kongsberg Agenda, men også til selve prosessen på vei til arrangementet gjennomføres.

  - Jeg ser frem imot å lage noe sammen. Sammen med ansatte hos oss, med Kongsberg Næringsforum og med det øvrige næringslivet i Kongsberg. I tillegg er jeg veldig glad for at det er et så inkluderene arrangement ved at det er åpent for alle, sier Larsen.

  Larsen gleder seg til å se hva som kommer på scenen i år, og hun synes årets hovedtema som er «Tillit og teknologi» er meget interessant.

  - Det er noe spennende i tverrsnittet mellom teknologien som representerer det harde og tillit som representerer det myke og nære. Det handler om tillit til teknologien, men også til hverandre og til myndigheter, sier Larsen.

  Da hun blir bedt om å trekke frem et minne fra de tidligere Kongsberg Agendaene, er det først og fremst det sosiale hun husker aller best.

  - Jeg synes jo faktisk noe av beste minnet er å møte «hele byen» og igjen at det er åpent for alle- det er mulig for alle å være med på Kongsberg Agenda. Det er utrolig hyggelig. I fjor hadde vi i TechnipFMC sommerfest den kvelden da Donkeyboy spilte, og da koste jeg meg veldig, sier Larsen.