Viktige datoer for arrangører

Vi håper dere allerede er i gang med planleggingsarbeidet mot Kongsberg Agenda 2024. Her kommer noen nøkkeldatoer for dere som planlegger å sette noe på agendaen under Norges viktigste teknologofestival

 • 📆 1. desember: Vi avslører innovative konsepter og kickstarter forventningene med en sniktitt på rammene som vil forme Kongsberg Agenda 2024. Det blir et glimt av kreative og dristige ideer for fire fantastiske dager i teknologiens tegn i juni.

  🎉 15. januar: Spenningen øker! Følg med når vi gir dere hovedretningen for programmet for 2024. Det er nå visjonen blir tydeligere, og planene blir håndgripelige. Vær forberedt på å bli inspirert!

  🚀 15. februar: Ventetiden er over! På denne dagen lanserer vi offisielt hovedprogrammet for Kongsberg Agenda 2024. Dette er en begivenhet som markerer startskuddet for alle som vil fylle festivalen med innhold sammen med oss, og vi gleder oss til å dele det med deg.

  🌐 15. februar: Men det er ikke alt! Samme dag åpner vi for arrangementregistreringer og standssøknader. Hvis du er like entusiastisk som oss for å være en del av teknologifestivalen vår, er dette sjansen for å sikre seg plass midt i smørøyet.

  🎊 1. juni: Den store finalen! Etter måneder med hardt arbeid vil vi stolt presentere det endelige programmet for Kongsberg Agenda 2024.

  Norges viktigste teknologifestival 19. - 22. juni 2024!
 • Merk deg disse datoene i kalenderen din, og gjør deg klar for å være en del av teknologifesten Kongsberg Agenda 2024. Ditt nærvær er ikke bare ønsket; det er avgjørende når vi skal forme fremtidens teknologilandskap! 🚀💡 #KongsbergAgenda2024 #Innovasjon #Teknologi #Revolution

Det kan være mye å tenke på når du planlegger et arrangement eller en aktivitet. Les vår veiledning og praktisk informasjon her