7 vanlige feil når vi snakker om tech og KI
Sted: Argus - Quality Hotel Grand Kongsberg Arr: NewsLab AS
  • torsdag - 20. Juni 14:10 - 15:00
  • Rullestoltilpasset lokale
  • Rullestoltilpasset WC
Tilbake til programmet

Alle snakker om kunstig intelligens, data, cybersikkerhet og digitale tvillinger. Men hvor mye av det som blir sagt er egentlig riktig, realistisk, godt fortalt – og, viktigst av alt, nyttig?

I løpet av en liten time på Kongsberg vil vi gå gjennom de syv vanligste feilene vi gjør når vi diskuterer digital teknologi, ikke minst knyttet til hete temaer som kunstig intelligens, data og cybersikkerhet. Vi ser på hvordan hype og overdrevet optimisme kan føre til skuffelser, hvordan spennende muligheter og viktige budskap drukner i dårlig formidling, og hvordan mangel på forståelse for teknologiens begrensninger kan hindre oss i å realisere dens fulle potensial.

I NewsLab jobber vi hver eneste dag med å formidle og kommunisere digital teknologi, gjennom tekst, video, kurs og podkaster, for kunder som Digital Norway, Microsoft, Medietilsynet, Telenor og Tekna. Vårt mål er alltid å forenkle uten å fordumme – og å snakke om selv de mest kompliserte temaer på en måte som engasjerer og som bygger broer mellom teknologieksperter, forretningsfolk og folk flest.

Enten du er teknologientusiast, markedsfører, eller bare nysgjerrig på teknologiens rolle i samfunnet, vil vi gi deg verktøyene du trenger for å unngå de vanligste fallgruvene og formidle teknologisk innsikt på en nyansert, forståelig, effektiv og innsiktsfull måte – og lære deg hvordan du kan navigere gjennom støyen for å si noe som virkelig er verdt å si.