• Agenda Kompetanse

    Agenda Kompetanse

    Agenda Kompetanse er scenen der begrepet "kompetanse" utforskes fra alle vinkler. Dette er ikke bare en scene; det er et levende laboratorium for ideer, innsikt, og nyskapende tilnærminger til alt fra arbeidskraft og omskolering til ledelse, mangfold, og HR-relaterte utfordringer.

    Agenda Kompetanse favner bredt, og det er her alle aspekter av kompetansebegrepet blir nøye utforsket. Vi går utover det å bare identifisere utfordringer – vi søker løsninger og inspirasjon som kan forme fremtidens arbeidsplasser og kompetanselandskap.

Kontaktperson: Anne Cecilie Lund-Andersen, epost og mobil: 99621213

På Agenda Kompetanse vil vi trekke lærdom fra beste praksis, og bringe sammen ulike aktører for å skape en unik dynamikk. Vi vil være en plattform som inspirerer, motiverer, og utfordrer – alt på én gang.

Vi oppfordrer alle aktører som deltar på scenen til å ha en åpen tilnærming. Hvordan kan du best engasjere ditt publikum? Hvordan får vi scenen til å "leve" gjennom flere dager med varierte og kunnskapsbaserte programposter? Vi ønsker å skape en atmosfære hvor kunnskap flommer fritt, og der mangfoldet av tanker og ideer blir hørt.

Agenda Kompetanse var en stor suksess i 2023, og vi er sikre på at den vil bli enda større i 2024! Gjennom engasjerende diskusjoner, inspirerende foredrag, og praktiske løsninger, ønsker vi å forme en fremtid hvor kompetanse er drivkraften bak suksess.

Bli med på Agenda Kompetanse og bidra til å forme morgendagens arbeidsliv, lederskap, og kompetanseutvikling. Dette er ikke bare en scene; det er en mulighet til å være en del av en bevegelse som skaper endring.