• Agenda Vekst

    Agenda Vekst

    Velkommen til Agenda Vekst – hvor lekenhet, mot, og raushet danner bakteppet for en scene som går langt utover konvensjonelle grenser. Dette er ikke bare en scene; det er en plattform for utforskning, erfaringsutveksling, og skaperglede.

    Denne scenen er en kilde til inspirasjon og kunnskap, som tar publikum med på en reise gjennom suksesser og feiltrinn, alt med målet om å fremme bærekraftig vekst.

Kontaktperson: Anne Cecilie Lund-Andersen, epost og mobil: 99621213

Agenda Vekst er dedikert til å dykke ned i essensen av vekst. Vi spør ikke bare hva vekst er, men hvem som gjør det og hvordan de skaper den. Vi undersøker hvordan vi kan legge til rette for mer vekst og ikke minst, hvordan håndtere veksten når den faktisk skjer

Agenda Vekst er ikke bare en passiv observatør – det er et aktivt deltakende fellesskap. Her tør vi å dele feilene vi har gjort, løfte frem de som har lyktes, og dele verdifulle tips og triks. Erfaringsutveksling er nøkkelen, og workshops, konkurranser, og paneldebatter skaper et engasjerende miljø der ideer blomstrer og ny innsikt blomstrer.

Agenda Vekst er for alle – uansett størrelse eller erfaring. Fra store teknologigiganter til små og mellomstore bedrifter, start-ups, scale-ups, studenter, og de med en gründer i magen. Her er alle er velkomne.

Agenda Vekst er ikke bare en scene på festivalen; det er en katalysator for vekst, en møteplass for visjonærer, og et laboratorium for innovasjon. Bli med oss på denne spennende reisen, hvor vi sammen former morgendagens næringsliv og teknologiske.