• Parkscenen

    Parkscenen

    I hjertet av Agenda-området stiger Parkscenen opp som den storslåtte verten for Kongsberg Agendas mangfoldige program. Denne scenen, som vil være festivalens pulserende sentrum, skiller seg ut som den største og mest allsidige arenaen.

    Parkscenen blir det eneste stedet der ulike Agenda-konsepter finner sammen i en smeltedigel av kreativitet. Publikum kan forvente smakebiter fra Politisk Agenda, Agenda Ung, Agenda Vekst, og Agenda Kompetanse. I tillegg vil også frittstående arrangementer som Norwegian Tech Awards og spennende underholdning finne sted her.


Programmeringen av Parkscenen legger vekt på å levere "publikumsvinnere" – høydepunkter og arrangementer som appellerer til en bredt publikum. Det blir et naturlig sosialt samlingspunkt som knytter de ulike Agenda-konseptene sammen. På Parkscenen er intensjonen klar: dette er stedet der folk møtes, mingler, tilegner seg ny kunnskap, lar seg inspirere, provosere, og påvirke.

Samtidig legges det vekt på en luftig programmering. Parkscenen blir et sted der publikum kan slappe av, samtale med andre, reflektere over og diskutere programpostene de har deltatt på, samtidig som de nyter et måltid fra byens varierte serveringstilbud.

Programpostene på Parkscenen er nøye kuratert, og kvaliteten på programpostene som presenteres her blir håndhevet nøye. Enten det er faglig dybde, underholdningsverdi, eller måten innholdet formidles på, alt blir grundig vurdert. Parkscenen blir derfor ikke bare et fysisk rom for arrangementer, men et kvalitetsstempel for en minneverdig og berikende festivalopplevelse.

Selv om hovedvekten av innslag her vil være en del av Kongsberg Agendas anbefalte program, vil det være rom for mangfold. Samarbeidspartnere og andre aktører kan søke om å bruke Parkscenen for sine programposter.

Kontaktperson - Anne Cecilie Lund-Andersen

Les mer om Parkscenen