Årets Agenda blir enda bedre enn fjorårets
 • Tekna kaffevogn

  Tekna kaffevogn

  - Kongsberg Agenda var kjempebra i fjor, men i år tror jeg det blir enda bedre, sier en storfornøyd Tekna-president, Elisabet Haugsbø.

  - Ikke minst har vi lært mye selv og tar med oss erfaring fra tidligere år, når det gjelder rigging og hvordan vi legger opp arrangementene, til det beste for publikum!

  Vi møter henne ved kaffevogna til Tekna, der alle forbipasserende får gratis påfyll. Og påfyll blir det mye av i dagene som kommer, både av faglig og sosial art.

 • Tekna har selv tre arrangementer

  Tekna har selv tre arrangementer

  - «Tekna x – Den neste krisen – Tillit og teknologi»

  - «Samfunnssikkerhet i usikre tider, er vi forberedt?»

  - «Spør meg om hva som helst… om teknologi»

  - Vi tar med oss mange fagpersoner og gleder oss til spennende diskusjoner. Ikke minst gleder vi oss til å treffe mange av Tekna-medlemmene våre som vi vet har tatt turen til Kongsberg Agenda. Noe av det som opptar Tekna spesielt i år, er samarbeid på tvers, og at man ikke løser problemene på egen hånd.

 • - Hva er det beste med Kongsberg Agenda?

  - Hva er det beste med Kongsberg Agenda?

  - Selv om Agenda har vokst mye, oppleves det fortsatt som lite og intimt. At det ikke er for stort gjør at vi kommer vi nærmere innpå hverandre. Det gjør at vi lettere kan knytte relasjoner, lære nye ting, samtidig som rammen er faglig, positiv og framtidsrettet.

  At Kongsberg er inne i sitt jubileumsår – Kongsberg 400 – passer Tekna perfekt, for også de har et jubileum dette året: Det er 150 år siden Tekna ble etablert.

  - Vi har masse arrangementer gjennom hele året, akkurat som Kongsberg. Dette blir en bra bursdagsfest, smiler Tekna-presidenten.