• Agenda Ung

    Agenda Ung

    Vil din bedrift nå ut til barn og unge? Vær en del av Agenda Ung!

    Agenda Ung er barnas helt egne versjon av teknologifestivalen! På dette området finner du en haug med gratis drop-in aktiviteter, og en helt egen scene med innslag tilpasset barn og unge. Her har du som aktør muligheten til å være med å engasjere fremtidens arbeidskraft til å bli nysgjerrige på teknologi gjennom lek og læring.

Kontaktperson: Tale Steiner, epost og mobil 95489684

Dette må du huske på:

På Agenda Ung-området kan du som bedrift eller organisasjon låne en plass helt gratis. I tillegg kan du få innpass på områdets scene, som fylles med alt fra vitenshow til lesestuder – alt med en tydelig link til teknologi.

Dette er det eneste området på Agenda hvor du som aktør kan profilere deg gratis på tildelt plassering. Erfaringsvis blir det tatt mange bilder og filmsnutter fra Agenda Ung, og logoeksponeringen er derfor betydelig.

Når du planlegger din deltakelse på Agenda Ung, er det viktige at du husker på at alle aktiviteter skal være gratis og tilgjengelig for både store og små. Aktivitetene bør knyttes til teknologi, fra spennende romfartshinderløyper til utfordrende kodekonkurranser.

Du må sørge for at aktiviteten er åpen i områdets kjernetid, onsdag-fredag 1100–1900 og lørdag 1100-1600. Bedriften/organisasjonen som har aktiviteten må ta ansvar for opp- og nedrigg og for kostnadene knyttet til arrangementet.